2013. április 19., péntek

2013. április 4., csütörtök

Hamarosan 2. Könyv!?

Nagyon, de nagyon várjuk a Korra második könyvét, de csak nem akar jönni.
Elméletben MOST ÁPRILISBAN fog lemenni angolul az amerikai Nickelodeon csatornán. Hogy mi is ezzel a probléma? Nos hogy egyáltalán nem kapunk semmi-féle előzetest. Az összes infó a rajongók által készített spekuláció és rajzok, és a készítők is csak egy képet adtak ki a kezeik közül. Tavaly már ezzel szemben márciusban adtak ki kisebb videókat, reklámokat, hogy a rajongók csöpöghessenek.
Bennem ez felvet egy kérdést, vagyis egy gondolatot. Mégpedig azt, hogy ennek az oka nem lehet más, mint az, hogy még abszolút nem állnak készen! Mivel még nincs kész, ezért nem harangozzák be a vetítését. Egy sorozatnál, nem is biztos, hogy közben nem javítgatnak rajta, de már a főbb momentum és az epizódok egésze megvan, vágva van, készen van, ám ha még mindig nincs semmi kiszivárgott kép, az szerintem rosszat sejtet. Ha ez így van, akkor késik az Avatar, ami pedig további várakozást jelent. És igen jöhet egy: nee(sok-sok ee-vel). Hogy mit tehetünk? Semmit. Várnunk kell, a végletekig játsszák a türelmünket, de én speciel hajlandó lennék még egy hónapot várni csak azért, hogy igényes munkát kapjak. Talán a hosszú várakozástól még jobban fogjuk élvezni ha majd lemegy, hisz (hogy egy hasonlattal éljek) a jó süteményt is sokáig kell készíteni, hogy isteni finomság legyen belőle.
Szóval a sok rajongó által kiszivárogtatott infóban én nem bízom. Halottam ilyet, olyat, pletykákat, részcímeket, de sajnálom, hiszem ha látom;)
TÜRELEM, kedves rajongók, türelem... ennyit tudok tanácsolni. Nem érdemes kutatni MÉG, mert hamar becsaphatnak. Én nem is kezdek spekulációkba a fejemben, hisz ha nem úgy alakulnának a dolgok ahogy elhitették velem, esetleg csalódás lenne.