2013. június 29., szombat

Korra 2.könyv előzetesek

Egyre többet csöpögtetnek ki a Korra második évadából.
Képek, spoilerek, videók. Ez bizakodásra ad okot, hisz talán már nincs is olyan messze az a nap....
Ezután a videó után kicsit vegyesek az érzések. Ti is észrevettétek hogy mintha Korra arcvonásai egy kicsit megváltoztak volna? Engem sokkal inkább emlékeztet a 14 éves énjére, mint a háború utáni 17 éves Korrára.
Itt van két kép is, bár azt nem tudjuk, hogy "valódiak"-e.(inkább azt nem tudjuk, benne lesznek-e egyáltalán a második könyvben)

Bár a jövőben egyre több ilyet fogunk kapni(valószínűleg, így hogy talán egyre közelebb vagyunk a premierhez), úgy érzem nem fogok előzetesek után vadászni. Nehéz lesz, de muszáj. Mert ha előzeteseket nézek az agyam már spekulál. És elveszi a varázsát a résznek, mikor majd egybe láthatom.


2013. június 13., csütörtök

Szavazás

A legutóbbi szavazás arról szólt, hogy ki a kedvenc avatarod.... ez a szavazás most arról szólt, hogy vajon melyik a kedvenc elemed. Íme az eredmény:
Az eredmény számomra nem meghökkentő. Szinte biztos voltam benne, hogy a víz lesz a legkedveltebb. Ki tudja miért. Talán mert legtöbbünknek kedvenc szereplője ehhez a néphez tartozik. Talán mert eme nép kultúrája tetszett meg legjobban. Második helyezett csupán két szavazattal előzte meg a harmadikat, ami végül is azt jelenti, hogy a tüzet és a levegőt közel ugyanannyira szeretjük. Az hogy a föld így lemaradt igazán nem értem. Pedig a földnek az egyik legjobb arc a képviselője.
Hát ennyit az eredményekről. Én elárulom mire szavaztam: mindegyikre! Mivel nem tudtam dönteni, ezért mind a négyre adtam egy voksot. Volt még olyan aki ezt tette?:D