2013. május 19., vasárnap

Mikor lesz 2. könyv?

Nos olvastam, egy kis szösszenetet a Kora folytatásáról.
Bryan Konietzko azt írta oldalán, hogy most egyszerre dolgoznak a 2., 3. és 4. Könyvön! Megvan, hogy miért nem jött ki áprilisban a Korra második könyve. Mivel több könyvet készítenek egyszerre ez sokkal lassabb munka. Azt írta hogy még arra sincs túl sok ideje, hogy ember legyen(“being a human being”). Viszont szerintem,ha meglesznek vele, akkor majd nem tudjuk győzni a részeket(és könyveket) mert csak úgy áramlani fognak egymás után! :D
Bryan azt írta, hogy még további türelmet kér a rajongóktól, de vigasztalásul azt árulta el, hogy ez egy jó év lesz a Korra fanok számára, mert a fantasztikus hírek folyamatosan fognak jönni a csővezetékből(kissé furcsa megfogalmazás, de örüljünk a jó hírnek!), és ők örömmel osztják majd meg velünk.
Tehát megint csak türelem és türelem. Mivel már biztos hogy idén le fog menni ez egy kis pozítívum. Az, hogy még csak május van az nem pozitív. Remélem nem novemberben találják ki hogy levetítik. Nekik is előnyös lenne, ha nyári szünetben menne le a sorozat, hisz ekkor tudnának a legtöbb nézőt odaragasztani a TV-hez.
Hát ez a bejegyzés most csak ennyi, de remélem kicsit el sikerült űzni esetleges kiábrándultságokat, vagy éppen még egy kis türelmet adni a türelmetleneknek. :)

Nincsenek megjegyzések: