2012. április 14., szombat

Hát elkezdtem...

Igen, igen... nekivágtam.... Remélem azért nem hiába...

Nos szóval ez a blog az az Avatárról(Aang és Korra) fog szólni de nem teljesen....ugyanis van egy csomó és csomó oldal amin rajta van minden amit lehet tudni. Én nem akarok egy ugyan ilyen oldalt... én egy olyan oldalt fogok létrehozni, ami MÁS lesz. Persze az alapdolgok benne lesznek amiket "illik tudni"(hisz úgyis tudjukxD) egy avatárfannak, de és megpróbálom olyan dolgokra is rávilágítani a figyelmet amik fölött más ember elsiklik.
Gyakorlatilag ez az oldalt a véleményemről fog szólni. Sokszor fogok elemezni részeket, szereplőket, történéseket, helyszíneket, és megpróbálok a feltett eddig válaszolatlan kérdésekre a magam módján ugyan de válaszolni. Sok kreatív ötletet is rakok fel majd az oldalra amivel egy kisit feldobhatod magad, szobád....stb;) Tippeket osztok meg veletek, amiket később ti is felhasználhattok:)

Egyenlőre csak a kinézetet alakítgatom, megpróbálom összerakni egy kicsit az oldalt, aztán mehetnek a frissítések!:D Noha nem ígérem hogy minden nap lesz, sőt azt se ígérem, hogy minden héten, de azért igyekszem:)

További szép napot(Már ami még van belőle xD)

Nincsenek megjegyzések: