2012. október 19., péntek

10 000 látogatás!

Ez a szám hihetetlen. Nem tudom el tudjátok-e képzelni, mit érez ilyenkor ez szerkesztő(persze akik szintén valamilyen oldal tulajdonosai vagy voltak tulajai, azok érthetnek leginkább). Ez az érzés az. amikor látod hogy az embereket érdekli az oldalad. Vagyis legalább azt, hogy igenis valaki rákattintott a linkre, igen is rákattintott a képre, hogy megnézhesse, és ide lyukad ki. Azt hogy mennyire tetszik az oldalad másoknak azt csak abból tudhatod meg hogy milyen visszajelzéseket kapsz, amit csak a beszédesebb látogatók tesznek. Annyira örülök neki, hogy ennyiszer megnézték az oldalt! Hatalmas KÖSZÖNET érte!!!

Egy-két érdekes adat, az eddigi látogatások során...

  • Google-on a legtöbbször Korra legendája címszóval kerestek és juttok el ide. De tetemes szám tartozik az "Avatar Aang legendája rajzok" alatt is. Egyszóval korra útján és a rajzaimon keresztül kerültök ide, és ez fantasztikus!
  • A legtöbbször nézett oldal eddig a Korra legendájából az I.Könyv - Levegő. Ebből az látszik, hogy Korra keresőszó erre a linkre utal.
  • 9320 magyar látogatás! Második helyen Szlovákiából rám találók állnak. Aztán Romániai látogatások.
Még egyszer  KÖSZÖNÖM és megpróbálom tartani a színvonalat a suli ellenére is, remélem továbbra is nézegetitek az oldalt, az újabb öltetek és alkotások már a küszöbön várnak! :)

Nincsenek megjegyzések: