2012. december 25., kedd

Szavazás

Most ezennel lezárom a szavazást, és bejelentem, hogy Aang lett a kedvenc Avatarotok, a választási alternatívák közül!
Régebben is elindítottam már, de a szavazó bekettyent, ezért újra kellett indítanom. De már látom nem volt hiába!
Régebben összesen 67 szavazat érkezett, és a szavazás 2012.07.25 17:00-ig tartott. A szavazás állása pedig a következő volt: 1.Aang(31szavazat), 2.Korra(25szavazat), 3. Kiyoshi(6szavazat), 4.Roku(5szavazat), 5.Kuruk és Yangchen(0szavazat).
Most sokkal nagyobb volt az érdeklődés!
Összesen 178 szavazat érkezett ami jóval több mint az előző alkalommal. A szavazás 2012.12.24-ig tartott.
  1. Aang 87 szazattal
  2. Korra 66 szavazattal
  3. Roku 10 szavazattal
  4. Yangchen 7 szavazattal
  5. Kuruk 5 szavazattal
  6. Kiyoshi 3 szavazattal
Eme adatok szerint Aang egyértelműen viszi a pálmát, de Korra is igen kedvelt. Talán annak is köszönhetik a népszerűségüket, hogy az ő legendájukat ismerjük meg legjobban. A többi Avatarról nem készült történet. Az élmezőnyön nem változtatott a szavazás újra indítása, bár míg régebben Kiyoshira hat voks érkezett és 3. lett, most csak három és a 6. helyre lett osztva. Roku kétszer annyi szavazatot kapott, mint régebben, de a legnagyobb előrelépés az Yangchen Avatar, hisz a nulla helyett 7 szavazattal lett támogatva! Emellett Kuruk Avatar is plusz öt szavazatot kapott. Aang és Korra jóval több mint a duplája voksot kaptak, ami azért nem kis teljesítmény! Már ezekért a változásokért megérte újraindítani!
Én nem szavaztam, nem is tudtam volna, hisz ez egy nehéz döntés, és pártatlan akartam maradni.

A következő szavazás az elemek között dől el. Ez egy olyan szavazás lesz, ahol többet lehet bejelölni, és a kérdés megint adott, "Melyik a kedvencetek?" vagy "Kedvenc elemeitek amit legszívesebben idomítanátok?". Ha bejelölöd mind, az azt jelenti nem tudsz dönteni, vagy mindet ugyanúgy szereted, ha esetleg hezitálsz kettő között, bátran válaszd ki azt a kettőt.
A szavazás körülbelül pár hónapig fog tartani.

Nincsenek megjegyzések: