2012. szeptember 10., hétfő

Átmeneti híradás

Hát most nem fogok semmi érdekeset, vagy egész egyszerűen normális cikket írni. Hanem a nálam jelenleg folyó munkálatokról lesz szó. Ez lesz a téma, akit nem érdekel a dolog ne is olvasson tovább.
Szóval jelenleg az Avatar-hétvége alatt készült dolgok csiszolgatása van folyamatban(bocsi Ano erre még egy picit várnod kell), plusz a hétvége alatti rengeteg terv, tervrajz, gyakorlásból készülnének a DOLGOK. Van valami ami csak a megfelelő pillanatra vár hogy közzétegyem, van amin még hiányoznak az utolsó simítások, és van ami félkész állapotban van, hisz egy kicsit bonyolultabb és fárasztóbb megcsinálni, de hogy mi az legyen meglepetés! Mindeközben tovább szövögetem agyamban a furmányos ötleteimet, amiket majd miind szeretnék rátok zúdítani! : D Persze csak ha nem baj, hogy tervek egész seregét raktározom a szürkeállományomban, amik csak arra várnak hogy lapra kerülhessenek vagy éppen létrejöhessenek. Szóval  türelem! Mivel maximalista ember vagyok, megpróbálom mindenből a legjobbat kihozni, megtenni minden tőlem telhetőt, és általában több időt szánok azokra a dolgokra, amiket készítek, és ebből következik az hogy több időt kell várni rá.
A másik nagy dolog amiről szeretnélek benneteket tájékoztatni, hogy belekezdtem egy fanfiction(szó szerint magyarul: fanfikció, egy történet amit a fanok írnak, sokszor elrugaszkodva az eredeti történettől.) írásába. Az egyenlőre maradjon titok, hogy kinek a szemszögéből és hogy miről. De annyit elárulok, hogy számomra  fontos szereplő, aki nagyon foglalkoztatja a koponyámat., és hogy a Korra legendájához lesz kapcsolható. De semmi többet. Had forgolódjon az agyacskátokban! :D
És egy rossz hír: Sokáig nem lesz designváltás. Sajnos jelenleg nincsen semmi ötletem egy új összehozásához, és suli miatt időm se lesz. Esetleg karácsonyra új kinézet lesz várható, addig ki kell bírjatok ezzel a jelenlegivel, ami egyébként annyira nem is szörnyű...

Szóval ennyi lenne. Sajnálom hogy nem tudok sok jóval szolgálni, de hát a suli.. és igen mindent arra az épületre kenek, nem szép, de ez az igazság.

Nincsenek megjegyzések: